• Over De Regt Adviesgroep

Meer dan deskundig advies


 

Kijk op mensen, organisaties en ambities


De Regt Adviesgroep is al 25 jaar dé specialist op het gebied van Verzekeringen, Pensioenen, Verzuim & Inkomen, Bedrijfsrisico’s en (werknemers)communicatie. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om onze relaties proactief te adviseren over de risico’s die ze als particulier, ondernemer of werkgever lopen. En daarin gaan we graag een stap verder


Ambities waarmaken

Onze ervaren adviseurs geven een actueel inzicht in de situatie van uw organisatie, van uw medewerkers en van uzelf. Zodat u bewuste keuzes kunt maken waarmee u uw ambities waar kunt maken. Wij volgen voortdurend de nieuwste ontwikkelingen, beheren uw verzekeringen en communiceren met uw medewerkers. Zo houden we samen met u uw arbeidsvoorwaarden betaalbaar en overzichtelijk.


Doen waar u goed in bent

Wij kennen uw organisatie, uw mensen en uw doelstellingen. Ons streven is een lange-termijn-relatie, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en wederzijds respect. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten. In de wetenschap dat u uw zaken goed geregeld heeft en aan alle geldende wetgeving voldoet.

Voordelen van De Regt Adviesgroep

De vier pluspunten van de specialist

1. Wij zijn een volmachtbedrijf

De Regt Adviesgroep werkt actief samen met het volmachtbedrijf Nieuwstaete Assuradeuren B.V. Als klant kunt u hierdoor maatwerkoplossingen, branche specifieke producten, snelle administratie en snelle schadeafhandeling verwachten. Daarnaast adviseren en bemiddelen wij ook in producten van andere aanbieders.

2. Wij zijn een platte organisatie

Bij De Regt staat persoonlijk contact met onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers voorop. U heeft altijd direct de juiste adviseur te pakken.

3. Wij werken samen met Boval Groep

De Regt Adviesgroep werkt sinds 2008 samen met serviceprovider Boval. Een van de grotere serviceproviders en assuradeurenbedrijven in Nederland. Hierdoor kunnen wij beschikken over state of the art administratiesystemen, zijn wij in staat mee te ontwikkelen aan nieuwe verzekeringsoplossingen en kunnen wij waar nodig een beroep doen op technische ondersteuning.

4. Wij zijn lid van Vereniging van Pensioenjuristen, aangesloten bij Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid en ingeschreven in de hoogste Registers voor assurantie-adviseurs en adviseurs Duurzame Inzetbaarheid.


De Vereniging van Pensioenjuristen heeft als doel het bevorderen van de deskundige beroepsuitoefening van het pensioenrecht. Het SKDI register staat onder notarieel toezicht en is een certificering voor adviseurs die een erkende opleiding hebben gevolgd en geslaagd zijn voor het SKDI examen. Het doel is om kennis en kunde van de adviseurs te vergroten en op peil te houden.