Dennis Schneider

Geboren en getogen in de mooie Hanzestad Deventer. In 1999 ben ik in dienst getreden bij De Regt adviesgroep en sindsdien mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze organisatie. Het mooiste aan mijn vak zijn de persoonlijke contacten en communicatie met onze cliënten en mijn collega’s. Daadwerkelijk iets kunnen betekenen voor de (soms complexe) vraagstukken waar onze cliënten mee van doen hebben.

Ik geloof heilig in de kracht van samenwerken. Dit heeft o.a. geresulteerd in een 3-tal mooie en succesvolle joint ventures naast De Regt adviesgroep, te weten Nieuwstaete Assuradeuren, Abeos Zorg & Zekerheid en VZZ Verzekeringen.

In privé ben ik een geluksvogel met een lieve partner en 2 inmiddels jong volwassen kinderen die ik steeds meer uit zie groeien tot leuke, attente en slimme persoonlijkheden. Als gezin houden wij van reizen, lekker uit eten en gezellig ’s avonds met z’n allen (inclusief hond Bodie) op de bank.

Sporten (bootcamp, hardlopen, tennis, Hitt) geeft mij naast energie ook veel ontspanning en plezier. Een goede lichamelijke conditie is noodzakelijk om je mentale conditie op peil te houden.

Ik hoop u nog jaren van dienst te kunnen zijn.

Stuur een email
LinkedIn